31 marts 2010

Gavevandring….Ændring af regler(I hvert fald her på min blog)…

Jeg har set et par indlæg, rundt omkring på de forskellige blogs, hvor der er ønske om mulig ændring af reglerne i gavelegene.

Det vil jeg faktisk tillade mig at gøre her på min blog. Jeg elsker at udveksle gaver her i blogland. Jeg ved godt mine gaver slet ikke kan måle sig med alle de fine jeg har fået, men jeg laver noget jeg synes jeg kan finde ud af og som jeg synes er fint.

Jeg har lige modtaget to fine gaver fra Gry og Tine og jeg er med i en gavevandring hos Mia og Lone. Jeg elsker disse gavelege, men det er ikke helt fair regler, derfor vil jeg faktisk tillade mig at ændre lidt i reglerne. Jeg så en fantastisk idé inde på Tines blog og den er faktisk så god at jeg har tilladt mig at citere hende(håber det er ok). Hun skriver som forslag til gavevandringen…. :”

Jeg ville selv melde mig til mange flere hvis reglerne var anderledes (og jeg havde tilmeldinger).
For eksempel kunne de se sådan ud:
Jeg sender én gave til A, A sender en gave tilbage til mig, og opretter legen på sin blog. B melder sig til, og sender tilbage til A, og sender en gave til C osv. osv.
De kunne også se anderledes ud, men det jeg mener med det er; at forpligte sig til 3 gaver er for nogle lidt for meget. I hvert fald hvis de kun modtager 1 gave...

Det synes jeg er fantastisk, så derfor tillader jeg mig at bruge reglen her på Filles Blogballade.

Så Gry, Tine, Mia og Lone, jeg sender en gave tilbage til jer og så opretter jeg legen på ny her på bloggen. Jeg håber I synes det er ok!?

Jeg sletter det indlæg om gavevandring, som jeg skrev sidst og så opretter jeg et nyt.

28 marts 2010

Der kom endnuen gave. JUBIIII!…

 

6t6t 001

Jeg har deltaget i endnu en gaveleg, nemlig inde hos Gry. Jeg fik denne rigtig fine pose, lavet i det fineste stof. Inden i var der to breve Pukka te. LÆKKERT! Tusindtak,Gry. Den var rigtig fin. Den er jeg glad for :)  

6t6t 0056t6t 002 6t6t 004

24 marts 2010

Posten kom med en gave…

 

oijhgvf 002

Jeg har deltaget i en gaveleg inde hos Tine, som har en rigtig fed blog.

Jeg fik denne fint indpakkede gave. Jeg var spændt på at se, hvad der var inden i.

Jeg åbnede den og fandt denne fine lille pung inden i.

oijhgvf 009 oijhgvf 013

Den er lavet af det fineste stof. Den er bare så sød!!

Tusind tusind tak Tine. Den er jeg virkelig glad for!

Jeg sender gavelegen videre, når jeg lige har tænkt over hvad jeg vil lave. I´ll be back :D

Malenes DIY papirkurve…

Ja, Malene, fra Malenes hverdage, har lagt en fantastisk DIY-guide på sin blog. Her kan man lære at lave flettede papirkurve.

Jeg har forsøgt mig ud i kunsten og det er faktisk et ret fedt projekt. Dog skal det lige siges at øvelse gør mester ;) Min blev lidt skæv, men det er bare lidt begynder grimhed ha ha.

Her er lige et par billeder af min fra alle sider på den.

flet 001 flet 002 flet 003 flet 004

Et kugletræ…

Så fik jeg hængt mine hæklede kugler på mit oliventræ. Jeg synes faktisk det ser rigtig sjovt ud. Det passer perfekt ind i stuen, sammen med mine farvede ting på reolerne.

okoko 003 okoko 004

Lidt arbejdsmusik...

Der er ingen tvivl om at jeg ELSKER musik. Nogle gange tror jeg faktisk at resten af familien er ret trætte af mig, for jeg har en radio i samtlige rum i huset. Nogle gange slæber jeg min bærbare med ud i køkkenet for at høre youtube. Det er sådan en fed side, hvor jeg laver en playliste ud fra alt det musik jeg elsker. Lige for tiden hører jeg meget disse numre, som jeg vil dele med jer. Det er jo altid godt med musik, når man skal være krea.

Emiliana Torrini - Jungle Drum

Ginger Ninja - Bone will break metal

Fallulah - Bridges

Ellie Goulding - Under the sheets

Turboweekend - Something or nothing

Jeg linker til Youtube. Jeg ved ikke hvordan jeg sætter små gadgets ,hvor den viser et lille billede  man bare skal klikke på.

Hæklede kugler(Det lyder frækt, men er det ikke ;))…

Ja det er lidt svært at finde en passende overskrift, så I måtte få den serveret sådan her :D

Jeg har været hjemme i 3 dage og passet MEGET sygt yngstebarn. Han har kastet op i 3 dage og har haft næsten 41 i feber. Han er blevet SÅ tynd og det var han endda i forvejen.

Heldigvis går det lidt bedre idag. Han har ikke så høj feber og ser ikke syner mere. Nu ser han Ramasjang og snakker. SKØNT! Det er ikke til at børe når de er så syge.

For at fordrive tiden havde jeg sat mig for at skulle lære at hækle kugler efter Puks fantastiske vejledning. Jeg har bare ikke kunnet knække hæklevejledningen(det har vist noget at gøre med at min logiske tankegang er ikke-eksisterende!!)

MEN igår knækkede jeg den. Jeg har vist overproduceret, men nu kan jeg opskriften i hovedet. Jeg synes de er blevet lidt cool. Jeg har hæklet dem i neonfarvet garn fra Kvickly. Det er vist det mest syntetiske garn jeg kunne komme i nærheden af, men skidt pyt når det ikke er til beklædning.

Jeg har ikke lige fået hæftet enderne endnu, men når det er gjort har jeg en lille plan med dem. Jeg lægger et billede på senere. Nu vil jeg lige nyde min nylavede iskaffe, inden jeg vil ind og hæfte ender.

Hav en god dag :)

22 marts 2010

Et lille bitte kreativt indslag…

Igår var jeg riiiiimelig træt efter en hård weekend med fadøl og Nephewkoncert.

Men jeg tænkte at jeg heller måtte være lidt kreativ trods alt.

Jeg sendte Thomas afsted for at hente ungerne hos svigermor og så hyggede jeg mig ellers med skodserier og hækling. Stærkt inspireret af Puk og Frk. Høiriis, fik jeg hæklet en fin lille nøglesnor. Jeg synes det er nogle fede farver, men kvaliteten af hækleriet er ikke det bedste. Jeg kan altså ikke få det så pænt, for min farveskift bliver bare ikke pæne og det samme gør mine hæftninger heller ikke. Har I nogle fif til hvordan man kan gøre det pænt og nemt!?

Her er der lige et lille billede af snoren.

okl 001

21 marts 2010

Børnefri weekend, en tur i det ny Ikea og en FED Nephew koncert…

Kender I det hvor man nogle gange trænger til at være sig selv UDEN børn der råber mooooaaaarrrrr osv?! Det gør jeg!! Nogle gange kan jeg blive helt desperat for at få lov til at være mig selv og gøre hvad JEG vil.

Det var mig og Thomas så heldige at få lov til i denne weekend.

Jeg havde købt Nephew billetter til Thomas i fødselsdagsgave, hvor jeg så var så snedig at invitere mig selv med :D Koncerten skulle spilles igår, så jeg havde fået afsat vores børn til svigermor.

Thomas og jeg tog til Aalborg fredag formiddag(vi havde begge fri). Vi startede med attage i det nyåbnede kæmpe Ikea. Det endte så også med at vi spiste frokost derude. Skønne svenske kötbullar og chokolademouse. Det var virkelig en kulinarisk oplevelse ha ha.

Derefter kørte vi ind til byen og gik lidt rundt. Det var selvfølgelig Thomas der shoppede bukser og jakke og ikke mig, ØV! Så han skal ikke klage næste gang jeg shopper he he.

Vi tog på Baresso og fik iskaffe og brownies til eftermiddagskaffe MUMS! Jeg elsker iskaffe.

Derefter tog vi hjem til mine forældre der bor i Nørresundby og så Xfactor og fik lækker “Sif Orellana” pizza(fra Rollinger og roulade bogen).

Dagen efter skulle vi jo så til Nephew koncert.

Det blev afholdt i Gigantium i Aalborg Øst. Det var det fedeste spillested.

Vi kom i god tid og stod næsten forrest i køen til at blive lukket ind i hallen. Vi nåede at drikke et par fadøl i ventetiden. Da vi blev lukket ind kom vi til at stå helt oppe ved scenen i en slags indercirkel, hvor man fik armbånd på. Det kunne man benytte til at komme ind i cirklen igen, hvs man havde været ude efter øl o.lign.. Der var ikke ret mange der blev lukket ind. Man stod slet ikke tæt = vi blev ikke mast. FEDT!! Vi kunne gå ud og købe øl og komme på toilettet uden at skulle stå i kø.Vi kunne hoppe og danse uden at vælte rundt i andre folk. SÅ COOL!

Der var to opvarmningsbands, Kellermensch og White Pony.

Kellermensch var nogle meget excentriske fyre, der var liiiiidt for rock n´roll for min smag, men deres musik var rigtig fed.

Derefter kom White Pony, som jeg havde glædet mig til. Er du gal, de kunne sætte gang i festen. Jeg elsker Pato!! Han er for sej!

Da de sluttede kom Nephew på. Det var SÅ vildt et show. Fra start til slut var der gang i den. Vi hoppede i alt i næsten 3 timer(inkl. White pony). Jeg er fuldstændig hæs efter al den råbe-sang,som vi kom af med.

Jeg har aldrig været til så fed en koncert. Titusind stjerner fra mig!!!

Her er lige lidt billeder fra vores aften.

 Billede0295 Billede0296 Billede0297 Billede0298 Billede0299 Billede0300 Billede0301 Billede0302 Billede0303 Billede0304

Idag har vi været trætte efter al den dansen, øl og så en lang gåtur hjem over limfjordsbroen ude fra rutebilsstationen.

Det eneste det er blevet til idag er skodserier og en stor pose snolder :D

16 marts 2010

Et lille livstegn…

Ih hvor har det virkelige liv et godt tag i mig for tiden. Tiden går desværre fra blogging, men det skal til at være slut nu.

Kender I ikke det, hvorman nærmest kan få stress over ikke at nå alle de ting man gerne vil nå!? ARGH jeg hader det!

Jeg vil så gerne have tid til at alt det kreative, men jeg gider ikke rigtigt gå i gang, når det hele skal pakkes frem og sammen hver dag.

Heldigvis har vi lavet en FANTASTISK løsning på det. Jeg har altid gerne villet have mit eget kreaværelse, hvor man kan gå til og fra sine projekter UDEN at skulle pakke sammen igen.

Vores børn har hver deres værelse, men de bruger dem ALDRIG! De bruger dem kun til at sove på og til opbevaring af legetøj. De er altid i stuen.

Derfor tog vi den beslutning(i samråd med ungerne ;)) at vi flyttede drengene ind på et værelse og så fik vi det andet til kontor/kreaværelse. Det har været den bedste beslutning vi har taget. Drengene elsker at sove sammen og der er slet ikke alt det ballade mellem dem, som der plejer at være. SKØNT!

Så i næste måned starter vi istandsættelse af vores værelse. Det bliver så godt.

I kan da lige få et lille weekendbillede af drengene i gang med at spille computer.

sdfghjkjhgfd 004

Desuden har jeg modtaget nogle fantastiske fugle af min søster. Hun er simpelthen blevet så kreativ og dygtig!!

Se lige, er de ikke bare fine!? De er ikke ens på begge sider.

sdfghjkjhgfd 002

Nå, nu vil jeg hellere få brugt lidt tid på at tjekke mine blogs ud. Hav en god aften.

03 marts 2010

Hvor er jeg bare heldig…

Jeg er simpelthen så imponeret over alle de kreative sjæle, der findes i blogland.

Jeg bliver dagligt inspireret af alle jeres fantastiske ting.

Jeg har været så heldig at modtage to gaver fra to skønne bloginder.

Jeg vandt en fed ekstrapræmie i Faster Mettes give away. Nemlig en skøn lille pung i nogle fede farver. Se lige her, er jeg ikke bare heldig????

hu 002  hu 003Den er ikke ens på begge sider og det er jeg helt vild med. Sikke skønne stoffer!!

 

hu 006Her er pungens foer. Jeg er simpelthen så glad for den.

Desuden var jeg så heldig at deltage i en skøn giveaway hos Malene. Hun havde lavet den fedeste patchworktaske. Den er jeg også bare super super glad for!!!

hu 008Se lige her, er den ikke bare fin?!?!?! hu 009 Her har jeg lige vendt foeret ud af tasken, så I kan se det fine stof.

Tusind tusind tak til jer begge. Det er nogle SKØNNE ting jeg har modtaget.

Til jer, der læser med, TJEK LIGE MALENES OG METTES BLOGS UD!!!!

Og i forbindelse med at jeg har deltaget i Malenes gavevandring, så sender jeg stafetten videre til de to første, der skriver en kommentar. Håber I vil deltage i legen.