30 maj 2010

Et par solskinsbilleder…

Ja jeg kom lige i tanke om at jeg havde taget nogle billeder den anden dag, hvor solen skinnede.

Dem synes jeg lige vi skal have her, for at mindes at solen faktisk godt KAN skinne her i lille Danmark.

åæ 004 åæ 005

Er det ikke fantastisk!? Billedet er taget kl 10 ca om formiddagen. Der var 25 grader og ungerne havde allerede badet i en time på det tidspunkt. SKØNT!

Til sidst et billede af et par flip flops fra Netto.

Jeg kunne slet ikke stå for dem og så til den fine pris 29 kr.

åæ 001

Rainy sunday…

Øv altså, det regner jo helt vildt!!

Der er ikke meget sommer over vejret idag. Jeg havde ellers en masse planer, som ikke kan fuldføres.

Thomas og ungerne har sovet i sommerhus i nat og kommer først hjem i eftermiddag. Jeg skulle have været til loppemarked på Ingerslev, men det er da lige til at skyde en hvid pil efter.

Jeg må jo bare finde på noget andet. Så er det heldigt at jeg forstår at hygge mig trods alt.

Jeg har lige lavet blødkogt æg, varmet rundstykker og lavet en rigtig lækker iskaffe.

Vh1 og Mtv kører på skift i baggrunden, imens jeg tjekker blogs osv.

Om lidt skal jeg ind og sy en kjole, som jeg heldigvis klippede ud til igår. Nu må vi se om jeg kan finde ud af det.

90_2202_0000  

Det er denne model fra Stof2000 jeg skal sy(Caroline, nr. 2202).

75_0155_0135

Jeg skal sy den i dette fantastiske koralfarvede jersey(også fra stof 2000).

Jeg har købt koralfarvet foldeelastik, så nu må vi se om jeg kan finde ud af at sy sådan noget på.

29 maj 2010

Loppekup..

Idag kom dagen jeg LÆNGE har ventet på!!

Der ligger en heldagsskole tæt på hvor vi bor. De holder, hvert år, et fantastisk loppemarked. De skal bruge pengene fra loppemarkedet til at finansiere en studietur. Ganske fin idé, synes jeg :D

Nå, men jeg proppede yngsten i bilen og kørte derned(det ligger 20 sekunder fra hvor vi bor, men man ved jo ikke hvad man kan komme til at købe ;))

Vi kom 5 minutter før det startede og det var vist meget godt. Der var kø kø kø.

Heldigvis kom vi meget hurtigt ind. Og sikke en masse skatte der var fundet frem.

Priserne var helt i bund(de vidste ikke hvad tingene NORMALT koster på loppemarkeder, så jeg købte ind med arme og ben ha ha.

Hvis I forestiller jer en bil, hvor alle sæder er lagt ned, og derefter proppet til randen med ting og sager, så kan I sikkert forestille jer hvor billigt det var ;)

Nu skal I jo ikke snydes for alle de lækre fund, som jeg i øvrigt fik for ca. 200 kr :D

gg 001 

Jeg fik denne fine lænestol for 30 kr. Jeg kunne ikke lade være med at købe den, selvom den var lidt slidt. Men hvad kan et tæppe og en fin pude ikke lige gøre for det slidte look!??!

 

gg 002 

Endelig fandt jeg det sofabord vi har gået og kigget efter. YES! Det er mørkt træ, hvilken sort aner jeg ikke, men fint er det. Jeg fik det for 70 kr.

 

gg 003 

Dette fine lille bord kunne jeg bare ikke lade stå. Jeg ved ikke helt om det skal males eller om det have en masse fine farverig ting på sig?! Nu må vi se :D

gg 004

Mit første køb på loppemarkedet. Denne fine globus stod og blinkede til mig i solen og råbte til mig “køb mig køb mig”, så det gjorde jeg jo selvfølgelig he he. Den er så flot og så kan der komme lys i den.

 gg 005

Disse skønheder blev købt, forklædt som MEGET naiv Randrusianer he he.

Der stod en kasse med 5 af disse lamper og så spurgte jeg sælgeren hvad han skulle have. Så sagde han at det jo var sådan nogle som mange i Århus købte og at de var meget moderne og retro osv osv. Jeg lod som om at det vidste jeg INTET om, NIX INTET! og at jeg bare skulle bruge dem til børneværelserne. Sørme om jeg ikke fik begge to for 40 kr. Et fund!!!

 gg 007

Til sidst(men ikke mindst), købte jeg disse stager, der skal have en gang spraymaling i forskellige farver.

Kan I forstå at jeg blev helt høj?!?!?!

Helt ærligt, alt dette for sølle 200 kr??! FANTASTISK!

Kan I have en god weekend?!

27 maj 2010

Lidt GRRR!”#¤%&/(&%¤#¤% og pudemani…

Ja, efter alle de trælse fund af misbrug af forskellige bloginders billeder, synes jeg at der skal nogle nye indlæg til. H*n skulle simpelthen skamme sig. Tænk at man kan finde på at stjæle andre folks billeder og så opdigte en hel historie, et helt nyt liv, omdøbe børn på billederne osv. FØJ FOR DEN LEDE!!!!! Du burde skamme dig helt ind i dine knogler !”¤%#(/)%(¤/&%¤#!¤%&/() SGU!!

 

Nå men så er hidsigheden vist rystet af mig. Lad os så komme komme videre ha ha.

Jeg har fået tid til at lave mit patchworkhelvede færdigt. Hvad der i tankerne startede som et sengetæppe, som blev til et tæppe, som blev til et stort pudebetræk, blev til denne lille bitte meget tynde……

'¨' 002 '¨' 003

……pude.

Den var arbejdet værd. Jeg synes den er blevet rigtig fin, især fordi jeg ALDRIG har lavet patchwork før. Fuck Jante, jeg er for sej!!!!! WUHUUU

Den klæder min fine sofa rigtig godt ha ha.

Forresten, så er min fine pudesamling blevet udvidet med endnu et eksemplar.

Min søde svigerinde har været så sød at sy en pude til mig, fordi jeg skulle lave nogle armbånd til hende(som gerne skulle være færdige til weekenden!!!!!! ;))

Er den ikke bare fed?!?!?!?!

'¨' 006 '¨' 007

17 maj 2010

Nyerhvervelser…

Jeg syntes lige jeg havde lyst til at vise et par nyerhvervelser, jeg har gjort her for nylig.

Det første er et FANTASTISK kitchet “kagefad”. Det er i det skønneste plastic(haha).

Det er købt i 1000ting i Århus og er meget kitschet.

c 005 c 006

Det næste jeg vil vise, er min nye fede weekendtaske i “patchwork”. Den er købt i Kvickly til den nette sum af 149 kr. Jeg er helt vild med den. Den kommer ikke helt til sin ret her på billedet. Farverne er mere klare i det i virkeligheden.

Er den ikke cool??

c 012  c 011

Lidt billeder fra krea-værelset…

JA jeg lovede jo at ville lægge nogle billeder ind fra mit nye kreaværelse. Det er ikke færdigt endnu, da der mangler noget vægpynt osv.

Men her kan I se det.

 c 002c 009   c 004c 003

Det er stadig lidt rodet, men det skal nok blive godt. Jeg har allerede brugt mange timer derinde.

Thomas har fået lov til at få et minibord til at sidde og nørkle ved(teknik-tosse!!)

16 maj 2010

Patchworkhelvede…

Jeg er sikker på at Gud opfandt patchwork med hexagoner, da han ville straffe kvinden!!!!!

Jeg tror simpelthen jeg er havnet i patchwork-helvede! Det tager jo en kriiiiiiiig at sy sammen. Det har jeg virkelig ikke tålmodighed til. ARGH!!! Bevares, det tager jo ingen tid at fabrikere hexagonerne. Jeg tror jeg har lavet 50 på 1½ dag. Men når man så skal sidde og fedte med at sy dem sammen. ØV!! For det er bare SÅ fint. Men altså det kan være at det er en hidsighedstest, jeg bare SKAL bestå. Det kan være at når jeg fortsætter om lidt med at sy dem sammen, så bliver jeg en anelse mindre rød i hovedet af hidsighed, end før. Det må bestemt afprøves.

Her kan I lige få en lille forsmag på mit “fantastiske” projekt. Når jeg er færdig, skal det nok blive fedt!

(beklager det dårlige lys)

aa 014

15 maj 2010

Tiden går…

Puha jeg synes godt nok at tiden er begyndt at flyve afsted. Jeg når slet ikke at få opdateret min blog, hvilket jeg egentlig er ret træt af.

Jeg må simpelthen til at tage mig sammen, JA!

Jeg er dog lidt undskyldt, for vi har knoklet for at få lavet vores “kreaværelse” færdigt. Det er nu blevet færdigt og det er FIIIIIIINT!! Jeg lægger lige billeder ind en dag, hvor kameraet er blevet ladet op ;)

Desuden har jeg fundet en anden tidsrøver,i form af træning.

Vi er tre veninder, der er startet i fitness center. Vi går til spinning, Combat og Zumba. Det er SÅ fedt at der altid er nogen der kan sparke en afsted. Det gør vi 4 gange om ugen, så man er rimelig træt når man kommer hjem.

Jeg håber at få energien tilbage til alt det kreative, især når jeg har fået sådan et fint værelse til at udfolde mig i.

Lige nu burde jeg egentlig gå ind i min stue og tage en times zumba, men jeg gider ikke. Jeg skal til at sy en masse patchwork hexagoner sammen til et pude betræk(jo jo, jeg er skam også hoppet på den bølge. Min søster sagde at jeg godt kunne og det kunne jeg!)

Jeg har installeret drengene i deres senge og så holder de vist Nintendo DS maraton. Imens vil jeg sidde på mit kreaværelse(beklager det bliver nævnt så mange gange, men jeg er SÅ glad for det!!!!) og sy, imens jeg hører Mads og monopolet. NICE!!!

Kan I nu have en rigtig dejlig weekend :)

05 maj 2010

Just dance…

Vi har simpelthen fået den sjoveste nye hobby her i huset.

61695-forside Just-Dance-Wii-0

Vi har fået Wii spillet “just dance”. Det er simpelthen så sjovt!! Vi har prøvet det ude ved drengenes faster + familie og de blev bidt af det ved første forsøg.

Vi fik det igår og sammenlagt har vi(drengene og jeg) nok brugt 5 timer på at spille det. Det er SÅ sjovt. Og man føler sig som en klumpe dumpe, der forsøger at ramme de samme moves, som danseren på skærmen.

Man kan godt mærke at det giver noget, for vi kom til at svede. Desuden kan man godt mærke at man har brugt musklerne, dagen efter.

Her får I lige et par dansebilleder af de to lækringer. Bemærk at Sander har smidt det meste af sit tøj. Han svedte helt vildt af al den dansen :D

02 maj 2010

Nye hverdagssmykker…

Jeg har lige rodet mine gemmer igennem og stødte på lidt forskelligt.

Jeg fandt noget farvet elastiktråd, nogle perler og nogle stjerner fra nogle øreringe, jeg har skilt ad.

Det kom der disse armbånd og halskæde ud af. Desværre var det svært at tage billede af, men I må lige nøjes med disse billeder.

ø 005 ø 008 ø 011 ø 012