29 august 2010

Vind en fantastisk bog hos Virkverket...

Eeeeeeej jeg tjekkede lige mine blogopdateringer igennem og så var der et indlæg fra virkverket.
Det handlede om at man kunne vinde hendes nye FEDE FEDE bog om skøre hæklerier.
Jeg har tidligere hæklet den skønne orange robot, man kan finde i bogen(jeg fandt opskriften på hendes blog). Det er nemt og lige til at gå til.
Tjek hendes blog ud og tilmeld dig til konkurrencen her.

28 august 2010

I blame coco…

Årh hvor jeg bare elsker lørdag morgen/formiddag, når man er alene hjemme og kan danse rundt i stuen til høj musik.

Det er lige præcis hvad jeg gør nu. T og Sander er på lossepladsen og derefter nede for at hente Noah hos en kammerat, hvor han har sovet. SKØNT!!

Jeg rydder op i mens jeg hopper og danser rundt til denne HELT FANTASTISKE sang:

27 august 2010

Nye puder…

ENDELIG fik jeg lavet noget kreativt. Jeg har været bremset i form af en fantastisk omgang maveonde. ØV!

Endelig er jeg kommet ovenpå igen, så det er blevet til to kæmpe puder, aka. de nye ryglæn til vores gigant af en sofa. De måler 45 x 125 cm, så det var noget af et arbejde jeg blev sat på.

Jeg har aldrig syet puder før, så jeg blev faktisk ret glad for resultatet. Dog skulle der selvfølgelig være fejl derpå, men det må blive rettet en anden gang.

Jeg havde lavet (den franske!?) lukningen forkert. Jeg havde forlænget det forkerte stykke stof, så åbningen kom om på forsiden. Det må blive rettet på et andet tidspunkt.

Er de ikke blevet fine?!

   iko 010

iko 008

iko 009

24 august 2010

Fantastisk gave fra min søde søster…

Iiiiiiiih altså, hvor er jeg bare heldig!!!

Min søde søster har lige foræret mig den mest fantastiske gave!!!

Hun har lige været på ferie i Prag og har hjembragt disse fantastiske gaver til mig.

Er det ikke bare for fedt?!?!?!?

Jeg har fået neon velcrobånd, retrostof, selvklæbende retropapir(måske hyldepapir?!), neon prikstickers og små papirposer stribede i de fineste farver. FANTASTISK!!!!!

Tusind tusind tak min søde søster <3

 læø 011  læø 012læø 014

18 august 2010

Regn, regn, regn og atter regn…

Ja, så kan vi igen kende det danske sommervejr. Regn med regn på. FANTASTISK……..eller……hmm…..

carambatack (Se lige dette fantastiske billede, jeg fandt på etsy, hos denne fantastiske sælger.)

Jeg synes faktisk at regn er ganske hyggeligt, når man er indenfor eller når man har det rette tøj på. Men når man har en masse man skal og er tvunget ud i regnen, så synes jeg faktisk ikke at det er særligt fedt.

Idag var en af de heldige dage, hvor jeg intet skulle, så jeg har været inde og hygget med min pc og en iskaffe. SKØNT.

Sander blev hentet tidligt idag, da han var til fødselsdag med børnehaven hos vores genbo. Jeg fangede ham ude på gaden, da de var på vej tilbage til børnehaven. Det var dejligt nemt og så slap jeg for regnen he he.

Det arme barn er på 3 mdr. vokset ud af sine gummistøvler, som blev købt med lidt mere end et normalt voksetillæg. HAn klagede sin nød til mig igår og jeg troede bare han drillede mig. Da jeg så bad ham tage støvlerne på, så kunne jeg godt se at den var helt gal.

Så idag måtte vi ud og investere i endnu et par gummistøvler. Han valgte nogle rigtig seje støvler, som jeg faktisk godt selv kunne tænke mig. De er rigtig fede!!

Se selv:

b 001

15 august 2010

Dagens kup…

Aaaahhh sikke en dejlig dag, det har været idag. Normalt er søndag sådan en dag, hvor jeg ikke rigtig ved, hvad jeg skal lave. Det er stadig weekend, men man ved også at man skal på arbejde dagen efter.

Noah og jeg tog ind til Århus; nærmere Ingerslev :D

Vi var derinde i 3 timer og gik mange runder. Vejret var jo fantastisk, så vi kunne ikke være mere heldige! Jeg fik gjort en del køb og de var bare rigtig fine allesammen.

Jeg fik købt:

-noget rigtig fint stof

-kjoler, tunikaer og shorts

-en teaktræshylde

-Lego pcspil(men det gad jeg altså ikke tage billede af ha ha).

ælo 001 ælo 003 ælo 004 ælo 005 ælo 006 ælo 008 ælo 010

Da vi var færdige, tog vi, traditionen tro, ned på Baresso og fik iskaffe. MUMS!!!

pipo 003

Imens vi drak iskaffe spillede vi lige et par hjernedøde spil på min Iphone. Det var ret hyggeligt!

Vi tog i Bilka bagefter. Jeg ELSKER Bilka!!! Man kan altid finde et eller andet. Jeg fandt 1 kjole, 1 lang cardigan og en efterårsjakke til INGEN penge. Desuden havde de –15% på alle varer, der ikke var i kataloget, så vi fik sparet lidt.

Dejlig dag :D

14 august 2010

ZZZzzzzz…

Idag har vi holdt weekend med stort W.

Vi har ikke rigtigt lavet dagens gode gerning, men vi har hygget os.

Sander og jeg startede dagen ALT ALT for tidligt, nemlig kl 6. Han vågnede og havde falsk strubehoste. Så vi satte os ud i haven en halv times tid, for at han kunne få vejret igen. Det var faktisk rigtig lækkert at sidde og nyde morgenroen, selvom den unge mand mente at han skulle snakke stilheden væk.

Vi startede dagen med at spise rundstykker og blødkogte æg, MUMS.

Derefter skulle vi ud og gå en tur i kolonihaveforeningen, her i området hvor vi bor. Vi havde nemlig besøg af svigermor, som havde sovet her fra igår til idag. Hun vil gerne have en kolonihave her, når hun går på pension til december.

Det var en blandet fornøjelse, fordi min præ-teenage ramte 7 årige havde et par eller 10000000 nedsmeltninger på vej ned til kolonihaverne(ak og ve jeg glæder mig ikke til de RIGTIGE teenageår!!)

UDover kernenedsmeltninger var det en god tur. Det var et helt idylisk område med de FEDESTE kolonihaver; ja faktisk i bedste boliglivs stil. Fantastisk.

Nå men på vej hjem fra turen ringede en af Noahs kammerater og spurgte om han kunne lege og det kunne han godt. (han er først på vej hjem nu og kl er 19.30 ;))

Sander og jeg gik hjem og spillede nogle spil og Thomas malede et GIGANTISK bord/bænkesæt vi har arvet fra Sanders børnehave.

Jeg var træt efter at have været tidligt oppe, så jeg lagde mig hen i hængekøjen. Sander fulgte efter og puttede ved mig. Der gik ikke fem minutter før han sov(jeg troede han lod som om, men den var god nok ;)).

Vi lå der ca tre kvarter og så stod jeg op. Han sov videre og lå der i to timer!!! Han må have været træt. Han hyggeputtede også bagefter, for han synes at hængekøjen er SKØN.

I får lige et par billeder:

qwe 001 qwe 002 qwe 003 qwe 004

Efter vores lur har jeg færdiggjort min 5 meter lange flagranke ud til min vuggestue. Det blev til 32 flag. Den blev rigtig fin. Jeg er næsten ked af at den skal derud at hænge, men jeg har lovet at den skulle komme derud snart.

popopop 025 popopop 029  popopop 032popopop 028

13 august 2010

Nyt liv til en gammel lampe…

Jeg elsker lamper a la Rice, men jeg synes de er liiiiiidt pebrede i prisen.

Jeg har på et tidspunkt købt en gammel to-armet lampe i en genbrugsbutik i Aalborg.

Den var meget kedelig at se på, så jeg havde allerede planer for den. Den skulle have en gang spraymaling og nye skærme.

Se her hvor fesen den er at se på før:

åøå 003

åøå 001 

Og her er det færdige resultat. Det er meget Rice´esk. Jeg valgte at beholde skærmene alligevel, for de havde rigtig mange fine finurligheder. De fik en omgang lilla spraymaling.

I får lige et billede af den ude fra haven(for at få det rigtige lys osv).

åpåpå 017

åpåpå 016

Rod med rod på…

Tendensen i dette hus er at vi sjældent har styr på tingene. Vi har altid gang i 1000000 ting og starter op på nye projekter konstant. Sådan er det og det har vi efterhånden accepteret.

Jeg er nok den værste i familien til at have disse tendenser.

Jeg har altid gang i flere projekter på én gang. Det er kreativt rod, for det inspirerer mig til pludselig at komme i gang med noget nyt, når jeg kigger på noget af det jeg er i gang med.

Nu skal I få bevis på hvordan et kreativt rod ser ud. Det burde være et skønt opryddet kreaværelse. Sådan startede det også men pludselig tog det overhånd med opstartede projekter og nu ser det så sådan her ud.

Desuden har Noah lige flået Lego ud af skabene og strøet det godt ud over gulvet.

Se lige, er det ikke til at få stress af(men det forhindrer mig ikke i at stoppe med flere projekter!)!?.

åpåpå 004 åpåpå 005 åpåpå 006 åpåpå 007

MEN nu vil jeg da også lige vise et af mine igangværende projekter, nemlig en lang flagranke ud til min vuggestue. Lidt retrotouch SKAL der jo til!

åpåpå 001 åpåpå 002

Det færdige resultat skal nok blive postet senere…

06 august 2010

Sikke aktiv jeg pludselig blev…

Kender I ikke de dage, hvor man har så mange ting man gerne vil, men ikke kan tage sig sammen til at lave?!

Sådan en dag har jeg haft idag.

Jeg har haft fridag idag og så har jeg også haft drengene hjemme.

Kl 10 fik vi besøg af en veninde/kollega og hun havde sin søn med.

Vi fik brunch og hyggede hele dagen. Det  var skønt med lidt voksent selskab :D

Da de gik fik Noah en kammerat på besøg og Sander og jeg var ude at handle.

Jeg har været i gang hele dagen og det har været skønt, for det har været selvvalgte aktiviteter. Da vi nåede til enden på Disney sjov og kammeraten var blevet hentet, så opdagede jeg, hvor smadret jeg egentlig var.

Jeg kunne se mine maaaaange planer gå i vasken pga. træthed. Pludselig tig jeg mig sammen og fik gjort de ting jeg havde planlagt og det var skønt!!!!

Nu har jeg nemlig udsigt til en masse kreaprojekter, som jeg ikke har kunnet komme i gang med før dagens projekter var færdiggjort. SKØNT med skønt på!!

Jeg har spraymalet to sættekasser og to lampeskærme. Så kan jeg bare vente et par dage og så er det hele gennemtørt. DEJLIGT!

Desuden skal I da lige have et billede af vores nye hængekøjestativ, som Thomas(selvfølgelig!!!) har bygget.

Det ser lidt tamt ud lige nu, for det blev bygget igår. Der er en masse jord omkring og det er ikke blevet malet endnu, men det godt på vej til at se hyggeligt ud.

Det er en kæmpe familiehængekøje fra Netto; den ser bare ikke så stor ud på billedet, men vi kan ligge 3 deri. Den er FED!!!

s 004 s 002 s 003 Se lige de fine galvaniserede løgtoppe. Fint, ik!?

04 august 2010

Høj på stoffer og sættekasser…

I denne uge er jeg startet på arbejde igen. Øv! Jeg ville meget hellere have ferie og dase rundt herhjemme sammen med familien.

Nå men skidt pyt, hverdagen kommer jo igen og det ved man ;)

Idag åbnede jeg vuggestuen, så jeg mødte kl 6.15. Jeg havde aftalt med mig selv at når jeg havde fri kl 11.30, så skulle jeg hjem og træne Zumba og Body Combat(har dem på DVD). Sjovt nok fik min pjækketarm en RIGTIG god idé.

Jeg fik mig selv overbevist om, at en smut-impuls-tur til Århus ville være MEGET bedre end den sure træning :D

Så jeg skyndte mig at køre til Århus. Ih hvor jeg hyggede mig!!

Jeg tog en tur ned gennem strøget og kiggede lidt butikker, tog en tur i box de lux(som faktisk var lidt rodet og kedelig idag!) og i Panduro. Jeg sluttede min tur af i Søstrene Grene, for at kigge efter sættekasserne, som Wenche har vist på sin blog.

l 001

Jeg købte to forskellige slags. De kan blive RIGTIG fine med lidt maling og tapet. De kostede hhv. 48 og 58 kr. Det er liiiiige til at holde til :D.

Da jeg var færdig i Århus, kørte jeg ud til Tilst for at komme en tur i Stof og Stil.

Jeg skulle bare købe noget stof til nogle flagranker, jeg skal lave til min vuggestue.

Pludselig fandt jeg DE perfekte monteringspuder til vores sofa, som skal fungere som ryglæn. Jeg købte 3 X  125X45.

Nu havde jeg jo liiiiiiige en undskyldning, for at købe noget mere stof.

Jeg gik helt amok og har nok også købt lidt for meget, men hey, stof kan man aldrig få nok af :D

ugga 001 ugga 003 ugga 004

Hvis jeg ikke er for træt i aften, så skal jeg i gang med pudebetræk. Uh det bliver så fint!!!