22 oktober 2010

YES!!! Endelig et færdigt projekt…

Jeg får altid startet på en hulans masse projekter og så tager jeg en kriiiiig om at blive færdig!

Idag er jeg så endelig blevet færdig med min tunika, som jeg har brugt rigtig lang tid på at blive færdig med. Jeg har givet op hver eneste gang jeg er gået i gang med at sy på den. Der skulle rimelig mange rynketråde i, men min symaskine ville bare ikke samarbejde med mig. Igår gav jeg så maskinen fingeren og lavede rynketråde i hånden. ÆV BÆV dumme symaskine!!!

Endelig begyndte mit projekt at tage form og se lige her hvor fed den er blevet.

Bær endelig over med mig, jeg hader at blive taget billede af, men jeg VILLE vise at jeg også kunne afslutte et projekt he he.

bvgbv 002 bvgbv 007

bvgbv 011

Tunikaen er syet efter et kjole/tunika mønster fra Stof og stil. Stoffet er også fra S&S.

20 oktober 2010

Gaverne fra Janet…

Jeg er bare SÅ heldig. Jeg fik jo som sagt, en kæmpe gave igår af Janet. Janet er ejer af bloggen Mågårds midtliv. Det er en rigtig fed blog, så hvis du ikke allerede kender den, så tjek den ud. Det vil du ikke fortryde!

Nå men nu til gaverne, for jeg kan næsten ikke vente med at fortælle om dem :D

Jeg beklager på forhånd, men billederne er taget i dårligt lys og med Iphone, for mit kamera har lige givet op ;)

Jeg fik en rigtig fed bakke med alskens lækkerier:

-Elastik med læderhjerte oglækker knap

-hæklet sløjfehårspænde

-skønt blomsterophæng

-en pakke babuska servietter

-en uro(holder) fra Rie E.Larsen

-et lækkert stykke stof med træer på

-en skøn papirugle

-en lækker gul retrobøjle

I får lige alle billederne, men bær over med mig, kvaliteten er ikke i top, men jeg VILLE bare vise det frem. På et par af billederne, var der også en Gerda, der bare ikke kunne holde sig væk fra de fine ting he he.

uhjyu 005 uhjyu 006 uhjyu 007 uhjyu 008 uhjyu 009 uhjyu 012 uhjyu 014 uhjyu 016 uhjyu 017 uhjyu 018 uhjyu 019

Er jeg ikke bare totalt heldig?!!?!?!?!? TUsind Tusind tak, Janet. Jeg er VIRKELIG glad for den MEGET fine gave!!!

:D

19 oktober 2010

Uuuhhhh jeg har fået en gave idag....

Idag har jeg haft fint besøg af en fantastisk blogger, der kom forbi med en gave til MIG!!!! Hvor er jeg bare heldig. Det var den fineste gave. Jeg viser den frem senere, når batterierne til kameraet er ladet op.

Uhhhhh det er SÅ fint!!!!

18 oktober 2010

Endelig...

Arh!! Endelig kom jeg i gang med det kreative igen. Jeg begyndte at finde stof osv frem, men så kom Gerda-katten og lagde sig midt i det hele. Typisk!!
Her er lige et par øjebliksbilleder. Jeg må arbejde videre ;)







Posted using BlogPress from my iPhone

15 oktober 2010

Nostalgi og når børn faktisk hører efter hvad man siger…

For nogle weekender siden havde jeg kun yngstearvingen hjemme. På et tidspunkt kedede han sig og fik så lov til at se en film.

Vi har en skænk, hvor vi har alle vores film i. De ligger godt pakket sammen, så det er lidt svært at se, hvilke titler der er.

Han havde så åbenbart taget en masse ud på gulvet, for at kunne se hvad der var.

Hele gulvet var proppet med dvdfilm og det flød ud over det hele.

Jeg sagde så til ham at han VENLIGST skulle rydde dem op igen når han var færdig.

Det var lidt uoverskueligt for ham, så jeg sagde til ham at han kunne samle dem i to bunker, så skulle jeg nok lægge dem ind i skænken for ham.

Efter 10 min går jeg ind til ham, for at se udviklingen i oprydningen.

Dette syn møder mig så, da jeg kommer derind………

lplpæåø 004

Han har jo tydeligt hørt efter. Han har samlet dem i to bunker, altså i følge ham selv. I alle bunkerne er der stablet to film oven på hinanden, altså to-bunker. Ha ha ha ha jeg elsker når børn tolker, som de vil.

Noget helt andet er, at mine børn aldrig har gidet at få læst godnathistorier. De har kun gidet at kigge flunkerbøger. De har ikke kunnet holde koncentrationen særligt længe. Men det er heldigvis vendt nu.

´Da jeg var lille elskede jeg at læse og især hvis det var gyserhistorier. Helst om vampyrer. Mine børn synes også at der er et eller andet fascinerende ved vampyrer, så en dag kom jeg pludselig i tanke om mine ynglingsbøger, jeg læste som barn.

Nemlig denne her, som er nummer et i en serie på omkring 8 bøger(mener jeg?!).

bgtrftg 008

Den fangede dem så meget, at vi læste omkring 50 sider den første aften vi læste i den. Det er så fedt at de ENDELIG har fundet lysten til at få læst og at de ENDLIG kan koncentrere sig og sidde stille. OG det er endnu mere fedt at de er faldet for den samme litteratur, som jeg læste som barn :D

Puha det er længe siden sidst…

Ja og det skriver jeg efterhånden næsten hver gang jeg poster et indlæg. Sådan skal det nok bare være i nogle perioder.

Jeg synes næsten aldrig jeg har tid til at lave mine egne indlæg når man skal arbejde, hente børn, smøre madpakker, lave aftensmad, lave lektier, læse godnathistorier osv. Så når jeg er færdig med alt det praktiske, så vil jeg hellere læse alle I andres blogs :)

Nå jeg får jo nok tid til at passe min egen blog på et tidspunkt.

Jeg har da fået lavet et lille kreativt indslag. Jeg har, for lang tid siden, spraymalet to sættekasser. De har ligget og ventet LÆNGE på at blive færdige med papir og blive hængt op.

Jeg har fået lavet den ene færdig og jeg synes den er blevet rigtig fin.

lplpæåø 006

Det er typisk mig at komme flere måneder efter andre, når det gælder ting der er “på mode”. Men altså nu fik jeg ENDELIG min egen sættekasse og jeg er rigtig glad for den :D

04 oktober 2010

Lidt fund fra en dejlig Århustur…

I fredags havde jeg fri fra arbejde. Jeg var meget egoistisk og tog en tur til Århus helt alene…uden mand og børn…

Jeg skulle lige have mit månedlige Århusfix. Vi flyttede nemlig til Randers for knap 5 år siden og jeg har savnet Århus lige siden.

Nå men jeg fik da gået min faste rute rundt i Århus.

Jeg var i ALLE  mine ynglingsbutikker, dog ikke 1000 ting, for der var lukket da jeg kom. Meget mystisk. Måske var der lukket pga sygdom!?

Nå men jeg fik da købt et par småting.

I kan få et par billeder af det, men jeg beklager den meget dårlige billedkvalitet, for der totalt gråvejr udenfor og det gør at vi har virkelig dårligt fotolys indenfor.

I må nøjes med disse.

qwz 001

 qwz 007 Jeg købte disse fantastisk stofkurve. Det er en skam at jeg ikke har det rette lys til at gengive farverne med, men altså, de er i de fedeste farver med neonprikker og foer. De er købt i børnenes magasin i Århus. Jeg gav kun 89 kr for alle tre.

qwz 008Jeg var i stof og stil og købte dette mønster og gråt velour. Jeg blev MEGET inspireret af den kjole min søster har syet efter denne model. Jeg tror jeg vil sætte pudderfarvede pailletstjerner på min…

 qwz 009Jeg var i skumhuset og købte lidt flere knapper til samlingen. Jeg har planer om at sætte dem på en pude i nogle fede farver.

qwz 012

qwz 013Jeg købte disse to postkort i hhv. plakatshoppen og i børnenes magasin. De skal i de sorte passe partout(stave?!) rammer fra Ikea. De skal i en af de tomme rammer, på min nyopsatte billedvæg.