20 marts 2011

God morgen i blogland.




Ja god morgen til jer alle. Jeg sidder i skrivende stund i min (elevations)seng. Det er simpelthen så pinligt. Jeg havde helt glemt at min seng havde en fjernbetjening, som gør at man sidder himmelsk. Det kunne være man skulle bruge den noget oftere. Jeg har været vågen i lang tid. Det er typisk for mig ikke at kunne sove længe, når man endelig kan. Derfor er jeg udstyret med Nintendo spillende ældstling ved min side og en bunke forårs-boligliv. Jeg har fået de første 100 ideer, så jeg håber at kunne tage mig sammen idag. God dag til jer alle.


- Posted using BlogPress from my iPhone

13 marts 2011

Chillout søndag

Kender i ikke det, når man er helt søndagstræt og intet gider. Sådan har jeg det idag. Det samme har vores kat Gerda vist også. Hun agerer min lille skødekat idag. Det er dejligt varmt!!









Jeg tror måske at jeg hellere må lette en vis legemsdel og høre om der er nogen i familien, der vil med i marselisborgskoven?!
God søndag :)

Posted using BlogPress from my iPhone

07 marts 2011

Tilbage igen

Puha sikke lang tid siden jeg har været her på bloggen. Jeg har simpelthen ikke haft overskud til hverken at lave kreative ting eller til at blogge.
Det var der så åbenbart en grund til.
Og grunden finder i her :



Et lille lækkert nyt medlem af familien.
Det kom lettere uventet, men nu kan det slet ikke være anderledes. Vi glæder os :)

Jeg håber på at der snart kommer lidt flere indlæg fra mig i den kommende tid. Overskuddet er nemlig ved at vende tilbage.
- Posted using BlogPress from my iPhone