04 januar 2010

Tak Karen!!!!

Jeg har tit siddet og manglet et godt fotoredigeringsprogram(laaangt ord ha ha). Jeg har haft forskellige programmer installeret på min pc, men de har bare ikke fungeret godt nok for mig.

Idag faldt jeg så over et indlæg om det gratis program photoscape hos Karen Klarbæk.

Det er rigtig, rigtig fedt og meget brugervenligt.

Så Karen, tusind tak for info om programmet. Nu skal der laves fede billeder og collager.

Her er lige et par prøver fra programmet. Jeg fandt lige to af husets modeller :D

 

noaher 

sander

6 kommentarer:

 1. Perfekt og tak fordi du linker. Det er jo lige det vi skal bruge hinaden til, gode ideer om det vi allesammen kan li' nemlig at lave ting der ser godt ud!

  Karen

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at prøve det! Sikke nogle fine collager, og tak fordi du gjorde vores aften lidt sjovere ved minder om hvor FED ældsten var som lille. Vi er enige om at især 2. billede fra venstre nederst er præcis sådan vi husker ham, og sidder nu tilbage med krampe i maveusklerne af grin. (kærlige grin forståes!)

  SvarSlet
 3. Hej Lise.

  Tak for i dag. Jeg har efter en lang tur til Jylland fået hæklet mig et armbånd mere her til aften og ville lige en tur forbi og sige tak for sidst.
  Kig forbi hos mig hvis du har lyst maleneshverdage.blogspot.com

  Kh. Malene.

  SvarSlet
 4. Hej Malene.
  Ja, selv tak. Det var hyggeligt og lærerigt.
  Du er da godt effektiv. Jeg glæder mig til at se de ting du har lavet. jeg vil straks tjekke din blog.
  kh Lise

  SvarSlet
 5. Hej Lise

  Sikke fine og herlige collager, du har fået kreeret via photoscape. Jeg bruger selv picnik, som også fås i en gratis version, men jeg vil da tjekke photoscape ud, for folk rundt om i blogland kan jo slet ikke få armene ned over det :-)

  Nå, men back to business... Tak for kikket herinde hos dig, og for at du vil deltage i min give away. Held og lykke med lodtrækningen.

  Kh Helle

  SvarSlet
 6. Hej Helle
  Jeg har også brugt picnik men jeg synes man er lidt begrænset i deres features hvis man ikke betaler for det. Photoscape er et fedt program med MASSER af muligheder. Prøv det :D

  Tak for kommentaren.
  Kh Lise

  SvarSlet