30 oktober 2011

Stilstand...


Åh hvor er jeg bare træt af at jeg ikke får gjort noget som helst ved min blog(og ikke har gjort det længe!!!!).
Årsagen er bl.a. at jeg har været så heldig at blive udstyret med en baby, vi troede havde kolik. Han skreg fra morgen til aften og vi anede ikke fra eller til.
Jeg var ved lægen med ham, men lægen gad knap nok kigge på ham, før han havde konstateret at det bare var 3 mdrs. Kolik.
Jeg spurgte ham om råd til hvad man kunne gøre, evt. Gå til kiropraktor eller lign. Han fnyste nærmest af mig og sagde at sådan noget troede han ikke på.
Dagen efter kom sundhedsplejersken og skulle kiggede på ham. Hun opdagede straks en MEGET skæv ryg og en nakke, der nærmest sad fast. Hun foreslog straks kiropraktor. Jeg ringede og fik en tid to dage efter.
Det er en meget voldsom, men meget effektiv, behandling. Hans ryg rettede sig ud med det samme og det samme med nakken. Vi har fået 5 behandlinger nu og kan se markant ændring ved vores dreng. Han har haft så mange spændinger i hele kroppen, så han er blevet sat på plads i bækkenet, i lænden, mellem skulderbladene; you name it.
Men nu vil han endelig sidde i sin autostol uden at skrige( på nær af når han er hys, man er vel rødhåret ha ha).
Efter behandlingerne, hvor vi virkelig kunne mærke forskel, så skreg han dog stadig en del. Nu mistænkte jeg maven. Jeg blev enig med min kiropraktor om også at prøve zoneterapi. Det har vi været ved 2 gange og vi har fået et helt andet barn, der skriger som alle andre babyer. Altså ved sult, træthed, overstimulation osv. Det er SÅ skønt.
Nu skal han bare lære at sove. Det er nemlig heller ikke noget han bruger tiden på. Han sover max. 2-3 timer sammenlagt på en dag!!
Så i kan se at de første 6 uger af vires søns liv ikke har været de fedeste.
Men nu håber vi at det vender.
Han mangler en zoneterapibehandling og så har vi helgarderet os og bestilt tid hos ørelægen. Så har vi vist også været en del igennem.
Jeg håber på at kunne vende tilbage med fornyet energi på et tidspunkt men lige nu skal lækkermåsen nydes og tiden skal bruges på de store.
I kan da lige få et par billeder af den lækre.


Vi ses forhåbentlig snart igen!!!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

 1. nåe...lækker bebs og sikke en start han har fået. Godt, du holdt ved og lyttede til din fornemmelse og ikke lægens. Nyd tiden begge to :o)

  SvarSlet
 2. Puha, det lyder som noget af en omgang. Og stakkels lille dreng, som jo nok har haft ondt. Sikke en møglæge, men godt du lyttede til din indre uro og selv tog affære. Og godt at det virker! Tillykke med ham, han ser skøn ud :)

  SvarSlet
 3. Det har været en drøj tid for jer alle, men nu krydser vi fingre for at den zoneterapeaut har fat i noget rigtigt! Uanset hvad er han bare lækker :-)Hils alle!

  SvarSlet
 4. Tak hvor er i søde. Jeg skal til at finde mig en ny læge. Jeg har intet til overs for min mere.

  SvarSlet