07 februar 2010

Så blev der tid til lidt kreativitet…

Jeg synes slet ikke jeg har tid til at være kreativ for tiden. Det er rigtig kedeligt, men der er jo nogle vigtigere(og MEGET mere kedelige!!!) ting, der skal ordnes før det sjove.

Nå, men heldigvis havde jeg lidt tid den anden dag og fik lavet to fugleranker a la Rie E.L., som min svigerinde havde bestilt.

fugle

Jeg lavede også to æsker til(bare sådan lidt for sjov). Jeg fandt nogle æskeskabeloner på nettet og printede dem ud på tykt printerpapir.

Derefter tegnede jeg disse motiver på med tusch. Jeg fandt motiverne her hos Darling Clementine. De var så fine at jeg ikke kunne lade være med kopiere dem.

feb 027

3 kommentarer:

 1. Ja tak til fugleranker :-) De er superflotte de farver du har sat sammen! Jeg har været ved at lave ranker med stjerner idag, sætter du bare alm. garn som snor?

  Wow det er nogle fede illustrationer. Du er supercool.

  SvarSlet
 2. Dem glæder jeg mig til at se :D
  Jeg har bare brugt almindelig bomuldsgarn. Jeg har prøvet neonfarvet nylonsnor, men jeg synes man kan se snoren for tydeligt igennem papiret.

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle fine ting du har lavet.. jeg har slet ikke været inde på din blog før... nu en fast læser mere.. Kærligst Christina

  SvarSlet