03 april 2010

Der findes mange fine hæklede ting i blogland…

Når man ser alle de fine hæklede ting rundt omkring på på de forskellige blogs, så får man lyst til at lave alt det de laver, fordi det er så flot. Jeg bliver altid vildt misundelig på dem der bare kan finde på forskellige ting at lave uden et egentligt mønster.

Jeg fandt frem til Virkverket (via Puks blog, som er en fantastisk inspirationskilde til fine hæklerier). Det er en rigtig cool side med masser af inspiration til skønne hæklerier.

Inde på siden er der en vejledning til hvordan man kan hækle en minirobot. Jeg kunne slet ikke stå for den, så selvom mine hæklekundskaber ikke rækker til ret meget, så gav jeg mig selv den udfordring at prøve at hækle sådan en mini-fætter.

Det gik også fint nok i starten, men da den skulle hækles sammen, kom jeg til at hækle den skævt sammen, men jeg har tilladt mig at kalde den UNIKA ha ha ha.

Den er nu blevet meget sød, selvom den ikke helt ligner robotten inde fra Virkverket.

Men altså, jeg lærer jo kun ved at øve mig og nu ved jeg hvad jeg IKKE skal gøre næste gang ;)

Desuden skal det siges til mit forsvar, at opskriften var på svensk(ja ja en eller anden undskyldning skal jeg jo have for at kunne forsvare mit robot-monster :D).

Her er først Virkverkets FIIIIINE robot.

robot1(Billede lånt fra virkverket )

Og her er mit lille robotmonster.

påpåp 015 påpåp 017  påpåp 018påpåp 019

1 kommentar:

  1. Måske du ikke skulle sætte dit lys under en skæppe? Den er nemlig bare rigtig sej den robot, og jeg bytter stadig gerne med lysestagerne :-))
    Og tak for robotpapiret!!

    SvarSlet