29 maj 2010

Loppekup..

Idag kom dagen jeg LÆNGE har ventet på!!

Der ligger en heldagsskole tæt på hvor vi bor. De holder, hvert år, et fantastisk loppemarked. De skal bruge pengene fra loppemarkedet til at finansiere en studietur. Ganske fin idé, synes jeg :D

Nå, men jeg proppede yngsten i bilen og kørte derned(det ligger 20 sekunder fra hvor vi bor, men man ved jo ikke hvad man kan komme til at købe ;))

Vi kom 5 minutter før det startede og det var vist meget godt. Der var kø kø kø.

Heldigvis kom vi meget hurtigt ind. Og sikke en masse skatte der var fundet frem.

Priserne var helt i bund(de vidste ikke hvad tingene NORMALT koster på loppemarkeder, så jeg købte ind med arme og ben ha ha.

Hvis I forestiller jer en bil, hvor alle sæder er lagt ned, og derefter proppet til randen med ting og sager, så kan I sikkert forestille jer hvor billigt det var ;)

Nu skal I jo ikke snydes for alle de lækre fund, som jeg i øvrigt fik for ca. 200 kr :D

gg 001 

Jeg fik denne fine lænestol for 30 kr. Jeg kunne ikke lade være med at købe den, selvom den var lidt slidt. Men hvad kan et tæppe og en fin pude ikke lige gøre for det slidte look!??!

 

gg 002 

Endelig fandt jeg det sofabord vi har gået og kigget efter. YES! Det er mørkt træ, hvilken sort aner jeg ikke, men fint er det. Jeg fik det for 70 kr.

 

gg 003 

Dette fine lille bord kunne jeg bare ikke lade stå. Jeg ved ikke helt om det skal males eller om det have en masse fine farverig ting på sig?! Nu må vi se :D

gg 004

Mit første køb på loppemarkedet. Denne fine globus stod og blinkede til mig i solen og råbte til mig “køb mig køb mig”, så det gjorde jeg jo selvfølgelig he he. Den er så flot og så kan der komme lys i den.

 gg 005

Disse skønheder blev købt, forklædt som MEGET naiv Randrusianer he he.

Der stod en kasse med 5 af disse lamper og så spurgte jeg sælgeren hvad han skulle have. Så sagde han at det jo var sådan nogle som mange i Århus købte og at de var meget moderne og retro osv osv. Jeg lod som om at det vidste jeg INTET om, NIX INTET! og at jeg bare skulle bruge dem til børneværelserne. Sørme om jeg ikke fik begge to for 40 kr. Et fund!!!

 gg 007

Til sidst(men ikke mindst), købte jeg disse stager, der skal have en gang spraymaling i forskellige farver.

Kan I forstå at jeg blev helt høj?!?!?!

Helt ærligt, alt dette for sølle 200 kr??! FANTASTISK!

Kan I have en god weekend?!

5 kommentarer:

 1. Ad! Du er simpelthen for heldig altså ;)

  SvarSlet
 2. JAAAaaaaaaaaa, det er jeg :fuck Jante: he he

  SvarSlet
 3. Skøøøønt bord! det er bare lige sådan et vi står og mangler, hvor er du heldig Lise :o)

  SvarSlet
 4. Ja, skam dig at du ikke inviterede mig :-)

  Så fine ting, altså! Jeg ville ikke male det lille bord tror jeg, eller jo måske GULT, og så komme tapet på fronten/skuffen.

  SvarSlet
 5. TAK :)
  Mette, du havde fået invitationen! Men det er jo ikke min skyld at DSB vælger at tage en mio. kr for togbilletter GRRR!

  Du må snart komme til Ingerslev marked :D

  Jeg havde faktisk også tænkt på at male den i gul, men jeg tror jeg giver den en chance som umalet. Derefter kan jeg altid male den.(men ellers en fed idé, tak :D)

  SvarSlet