27 juli 2010

Sikke en dejlig dag og lidt pink til det praktiske…

Ih altså sikke en dejlig dag det har været idag.

Da jeg stod op kl 8.30 idag var solen allerede igang med at sprede de varme stråler rundt i min have.

Og det er SÅ skønt at sove længe. Det er ikke særligt tit det sker, men der var ikke nogen til at vække mig her til morgen.

Ungerne og Thomas har været på camping siden søndag. Deres moder deler ikke den samme begejstring for campingfænomenet. Jeg har en eller anden fobi for teltture. Jeg husker stadig den ridelejr jeg var på i tidernes morgen. Der sov en veninde og jeg i et lille bitte telt med en meget smal åbning. En morgen vi vågnede ville vi stå op og komme ud til hestene i en fart. Det kom vi så ikke, for da vi var på vej ud opdagede vi at hele åbningen gyngede. JA sgu!!! Det var den største ørntvist-fest jeg nogensinde har set. Det hele var dækket af de s*tans bæster. Og sådan nogle bæster bider jo ARGH. Så vi måtte kaste os ud af teltet i bedste stuntmanstil. Det fik jo en masse bid af. AV.

Siden da holder jeg mig helst fra telte ;)

Nå men tilbage til det jeg var ved at fortælle……. De har været på camping siden søndag, så de kom hjem idag.

Det var rigtig dejligt at se dem alle. De havde også savnet mig(og det var jo ret heldigt eftersom at jeg også havde savnet dem :D). Især Sander(den mindste) har hængt ret meget på mig, men det tager man jo med. Egentlig er det ret hyggeligt, især når han endelig gider ;)

Man skal lige vænne sig til at huset bliver fyldt op igen. Jeg har nydt mine dage, hvor jeg har gjort lige hvad jeg ville og NÅR jeg ville.

Jeg har syet, surfet, spist snolder, syet lidt mere, set en masse skodserier, surfet igen, været på lidt shopping, købt fødselsdagsgaver til min moaar, tapetseret bogkasser. DEJLIGT!!

Jeg har ikke vasket et stykke tøj, jeg har ikke gidet at lave mad, jeg har ikke rørt en finger(altså af alle de praktiske gøremål) SKØNT med skønt på!!!

Nu ligger de små lækringer indei sengen og spiller nintendo. De skal til at sove lige om lidt. Jeg har lige råbt til dem at jeg kommer og putter dem om 2 min.

I kan lige få et lille billede af de to lækringer :D

IMAG0008

Nå ja og det pink-praktiske er min nye FANTASTISKE tørresnor ha ha ha ha. Det er lige til at blive i godt humør af. Det kan da næsten kun øge ens lyst til at vaske tøj i rå mængder OG selvfølgelig hænge det op ;).

sommer 063 sommer 065

2 kommentarer:

  1. Det lyder til at ha' været nogle dejlige dage -for alle - Gad jeg godt prøve, vil du låne 3+1 hankøns væsen ;-) For søren da den er blevet flot din top, skal vi snart ha' krea weekend igen?? Måske Vi skulle lokke alle drengene på camping?

    SvarSlet
  2. Det var også skønt!!!
    Jeg vil meget gerne frabede mig flere hankønsvæsner her på matriklen, omend de nu er meget søde ;). Jeg har vist rigeligt!!
    Jeg er klar på Kreaweekend. Måske engang til den næste første?!?

    SvarSlet