04 oktober 2010

Lidt fund fra en dejlig Århustur…

I fredags havde jeg fri fra arbejde. Jeg var meget egoistisk og tog en tur til Århus helt alene…uden mand og børn…

Jeg skulle lige have mit månedlige Århusfix. Vi flyttede nemlig til Randers for knap 5 år siden og jeg har savnet Århus lige siden.

Nå men jeg fik da gået min faste rute rundt i Århus.

Jeg var i ALLE  mine ynglingsbutikker, dog ikke 1000 ting, for der var lukket da jeg kom. Meget mystisk. Måske var der lukket pga sygdom!?

Nå men jeg fik da købt et par småting.

I kan få et par billeder af det, men jeg beklager den meget dårlige billedkvalitet, for der totalt gråvejr udenfor og det gør at vi har virkelig dårligt fotolys indenfor.

I må nøjes med disse.

qwz 001

 qwz 007 Jeg købte disse fantastisk stofkurve. Det er en skam at jeg ikke har det rette lys til at gengive farverne med, men altså, de er i de fedeste farver med neonprikker og foer. De er købt i børnenes magasin i Århus. Jeg gav kun 89 kr for alle tre.

qwz 008Jeg var i stof og stil og købte dette mønster og gråt velour. Jeg blev MEGET inspireret af den kjole min søster har syet efter denne model. Jeg tror jeg vil sætte pudderfarvede pailletstjerner på min…

 qwz 009Jeg var i skumhuset og købte lidt flere knapper til samlingen. Jeg har planer om at sætte dem på en pude i nogle fede farver.

qwz 012

qwz 013Jeg købte disse to postkort i hhv. plakatshoppen og i børnenes magasin. De skal i de sorte passe partout(stave?!) rammer fra Ikea. De skal i en af de tomme rammer, på min nyopsatte billedvæg.

2 kommentarer:

  1. Oy Oy nogle fede ting. jeg er helt vild med de kurve, hvad skal du bruge dem til? Glæder mig til at se billedvæggen i virkeligheden.

    Knus

    SvarSlet
  2. Lækre sager. Jeg er helt vild med de gule stofknapper og kan sagtens se dem for mig på en fed pude :)

    SvarSlet