18 april 2010

Sander har fået nye bukser…

Jeg har endelig fået taget mig sammen til at få hevet symaskinen frem. Det kan godt tage lidt tid at tage sig sammen til, men nu blev det gjort.

Jeg fik syet mit første par bukser nogensinde og resultatet blev faktisk ret fint, synes jeg.

Dog ved jeg ikke helt med den aplikerede svamp, men selve applikationen var faktisk pænt lavet(og det var også min første WUHUUU)

Her er der lige et lille bevis med model :D

å 001 å 002 å 003 å 004

16 april 2010

Vores nye kæmpe…

Her er resultatet af en idé, vi fik for ikke så lang tid siden. Efter at have set flere hjemmebyggede sofaeksempler i boligliv osv, fik jeg lokket Thomas med på at skulle bygge en sofa. Han ville kun bygge den hvis jeg fik solgt de sofaer vi havde. Jeg fik solgt den ene og vores sofabord. Så gik han i gang.

På billedet er der bare lagt tæpper over madrasserne. Vi skal have syet betræk til. Vi har besluttet at vi vil have to forskellige betræk. Det ser faktisk ret fedt ud at de ikke er ens.

Desuden skal vi have store puder som ryglæn hele vejen rundt, men det må lige vente til efter den første ;)

Forestil jer hvor fin den bliver.

Vi skal også have et nyt sofabord. Enten skal vi have et teaktræs sofabord eller et lavt hvidt et på store hjul.

p 002 p 004 p 005 p 006

15 april 2010

Endelig var jeg heldig…

Jeg er en af de personer, der jævnligt sidder og misunder alle jer, der får købt det ene fede retrobetræk/stof efter det andet i en eller anden genbrugsbutik. Det er snyd!!!! Jeg kan aldrig finde noget i de genbrugsbutikker jeg kommer.

MEN idag var jeg heldig. Jeg er hjemme med et feberramt yngstebarn og vi skulle så fordrive tiden. Derfor tog vi op i en genbrugsbutik, jeg aldrig har været i før. Den var VIRKELIG et hit. De havde det ene teaktræsmøbel efter det andet, lækre gamle fade OG retro dynebetræk. SØRME JA!!! Jeg var heldig at finde to rigtig fine betræk!

o 003 o 004

Er de ikke fine.

Desuden var jeg også heldig at finde en lækker pastelfarvet spand med vippelåg A la Vipp. Den kostede den nette sum af 25 kr i Kvickly.

Den vil passe perfekt ud til badeværelset.

o 006

Nyt projekt…

Jeg er jo så heldig at have en mand, der i de fleste tilfælde, er med på mine skøre idéer.

Han er i denne tid blevet sat på endnu en opgave. Hans eneste betingelse for at han ville bygge dette for mig, var at jeg solgte de ting vi havde først.

Det har jeg så næsten gjort(jeg mangler lige eeeeeen ting ;))

I kan få et billede fra igår, som er begyndelsen til mit skøre projekt.

o 002

Hvad mon det er !??!?!?!?!?!??!?!

Det færdige resultat følger når det hele er blevet gjort færdigt!

05 april 2010

Flere gaver til mig…

Ja så fik jeg vist de sidste gaver fra diverse gavevandringer jeg har været tilmeldt.

Den første er fra Lone. Det var noget totalt cool hæklet lakridskonfekt. Tusind tak Lone, det er simpelthen for sejt!!!!

påpåp 006 påpåp 008

Den anden var fra Mia. Det var en vildt fed halskæde med en hæklet blomst. Hun havde også sendt en rigtig sød lilla hæklet blomst med, som nok bliver limet på en lilla hårbøjle jeg har.

æ 003 æ 006

Tusind tak for gaverne. Dem er jeg rigtig glad for.

Jeg opretter nye gavelege enten i aften eller i morgen og det er med de nye regler, som jeg har tilladt mig at bruge her på bloggen.

03 april 2010

Der findes mange fine hæklede ting i blogland…

Når man ser alle de fine hæklede ting rundt omkring på på de forskellige blogs, så får man lyst til at lave alt det de laver, fordi det er så flot. Jeg bliver altid vildt misundelig på dem der bare kan finde på forskellige ting at lave uden et egentligt mønster.

Jeg fandt frem til Virkverket (via Puks blog, som er en fantastisk inspirationskilde til fine hæklerier). Det er en rigtig cool side med masser af inspiration til skønne hæklerier.

Inde på siden er der en vejledning til hvordan man kan hækle en minirobot. Jeg kunne slet ikke stå for den, så selvom mine hæklekundskaber ikke rækker til ret meget, så gav jeg mig selv den udfordring at prøve at hækle sådan en mini-fætter.

Det gik også fint nok i starten, men da den skulle hækles sammen, kom jeg til at hækle den skævt sammen, men jeg har tilladt mig at kalde den UNIKA ha ha ha.

Den er nu blevet meget sød, selvom den ikke helt ligner robotten inde fra Virkverket.

Men altså, jeg lærer jo kun ved at øve mig og nu ved jeg hvad jeg IKKE skal gøre næste gang ;)

Desuden skal det siges til mit forsvar, at opskriften var på svensk(ja ja en eller anden undskyldning skal jeg jo have for at kunne forsvare mit robot-monster :D).

Her er først Virkverkets FIIIIINE robot.

robot1(Billede lånt fra virkverket )

Og her er mit lille robotmonster.

påpåp 015 påpåp 017  påpåp 018påpåp 019

Et lille lækkert fif…

Kender I det, hvor man bare er ved at køre træt i morgenmad?!

Det er jeg for tiden. Der er intet jeg har lyst til at spise og er meget idéforladt på det område.

Så kom jeg i tanke om at jeg engang selv lavede ymerdrys. Det kunne da være det kunne få lysten tilbage til at spise morgenmad.

Jeg tog noget meget groft rugbrød, en skefuld brun farin og nogle hasselnødder og smed det hele i foodprocessoren og VUPTI, så havde jeg det lækreste ymerdrys, lige til at drysse på noget ylette eller lign. Der var til rigtig mange gange, så jeg regner egentlig ikke den ene skefuld brune farin for noget særligt ;)

Det smagte så godt!!

Det var lige et lille fif til jer :D

påpåp 001