21 marts 2010

Børnefri weekend, en tur i det ny Ikea og en FED Nephew koncert…

Kender I det hvor man nogle gange trænger til at være sig selv UDEN børn der råber mooooaaaarrrrr osv?! Det gør jeg!! Nogle gange kan jeg blive helt desperat for at få lov til at være mig selv og gøre hvad JEG vil.

Det var mig og Thomas så heldige at få lov til i denne weekend.

Jeg havde købt Nephew billetter til Thomas i fødselsdagsgave, hvor jeg så var så snedig at invitere mig selv med :D Koncerten skulle spilles igår, så jeg havde fået afsat vores børn til svigermor.

Thomas og jeg tog til Aalborg fredag formiddag(vi havde begge fri). Vi startede med attage i det nyåbnede kæmpe Ikea. Det endte så også med at vi spiste frokost derude. Skønne svenske kötbullar og chokolademouse. Det var virkelig en kulinarisk oplevelse ha ha.

Derefter kørte vi ind til byen og gik lidt rundt. Det var selvfølgelig Thomas der shoppede bukser og jakke og ikke mig, ØV! Så han skal ikke klage næste gang jeg shopper he he.

Vi tog på Baresso og fik iskaffe og brownies til eftermiddagskaffe MUMS! Jeg elsker iskaffe.

Derefter tog vi hjem til mine forældre der bor i Nørresundby og så Xfactor og fik lækker “Sif Orellana” pizza(fra Rollinger og roulade bogen).

Dagen efter skulle vi jo så til Nephew koncert.

Det blev afholdt i Gigantium i Aalborg Øst. Det var det fedeste spillested.

Vi kom i god tid og stod næsten forrest i køen til at blive lukket ind i hallen. Vi nåede at drikke et par fadøl i ventetiden. Da vi blev lukket ind kom vi til at stå helt oppe ved scenen i en slags indercirkel, hvor man fik armbånd på. Det kunne man benytte til at komme ind i cirklen igen, hvs man havde været ude efter øl o.lign.. Der var ikke ret mange der blev lukket ind. Man stod slet ikke tæt = vi blev ikke mast. FEDT!! Vi kunne gå ud og købe øl og komme på toilettet uden at skulle stå i kø.Vi kunne hoppe og danse uden at vælte rundt i andre folk. SÅ COOL!

Der var to opvarmningsbands, Kellermensch og White Pony.

Kellermensch var nogle meget excentriske fyre, der var liiiiidt for rock n´roll for min smag, men deres musik var rigtig fed.

Derefter kom White Pony, som jeg havde glædet mig til. Er du gal, de kunne sætte gang i festen. Jeg elsker Pato!! Han er for sej!

Da de sluttede kom Nephew på. Det var SÅ vildt et show. Fra start til slut var der gang i den. Vi hoppede i alt i næsten 3 timer(inkl. White pony). Jeg er fuldstændig hæs efter al den råbe-sang,som vi kom af med.

Jeg har aldrig været til så fed en koncert. Titusind stjerner fra mig!!!

Her er lige lidt billeder fra vores aften.

 Billede0295 Billede0296 Billede0297 Billede0298 Billede0299 Billede0300 Billede0301 Billede0302 Billede0303 Billede0304

Idag har vi været trætte efter al den dansen, øl og så en lang gåtur hjem over limfjordsbroen ude fra rutebilsstationen.

Det eneste det er blevet til idag er skodserier og en stor pose snolder :D

4 kommentarer:

 1. Hvor ser I bare søde ud! :-)
  Det lyder som en fantastisk koncert – Nephew er super fede!

  SvarSlet
 2. Lyder som en skøn aften -og tak for livereportage :-)Drengene og jeg kørte lige Nephew tema på youtube igår til ære for jer og de var helt med - de kendte endda flere af sangene. ja alenetid er uvurderligt, for slet ikke at snakke om alenemedsinsøster-tid :-))
  Glæder mig til at høre mere om jeres weekend!

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det skønt. Dejligt at høre i har haft en god weekend.
  Kh. Malene.

  SvarSlet
 4. Tusind tak. Vi havde det rigtig sjovt. Jeg skal helt sikkert til koncert med dem igen.

  SvarSlet